Μια βραδιά γεμάτη μνήμες, συγκίνηση & παράδοση στα Περατάτα και τα Τραυλιάτα Κεφαλονιάς από τον Σύλλογο «Κάστρο Αγίου Γεωργίου»

Μία συγκινητική βραδυά γεμάτη αναμνήσεις για τα χωριά των Περατάτων και των Τραυλιάτων . Παλιές οικογένειες , παλιά επαγγέλματα , αγαπημένοι άνθρωποι .

Μία συγκινητική περιγραφή , γεμάτη συναισθήματα μας έκανε η κ Νίκη Μαζαράκη , μεταφέροντας μας στο κλίμα μιας παλιάς διαφορετικής εποχής. Σε διαφορετικούς ανθρώπους , αγνούς και τίμιους, που δούλευαν σκληρά για να θρέψουν τις οικογένειες τους .

Το φωτογραφικό υλικό ήταν εξαιρετικό , σταλμένο από όλες τις οικογένειες του χωριού , όπως εξαιρετική ήταν και η έκθεση παραδοσιακών επαγγελμάτων του κ Μπάμπη Μακρή που με πολλή αγάπη έχει φιλοτεχνήσει.

Τέλος η γυναικεία χορωδία της «Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου» με μαέστρο την Αλεξια Μαρτσέλου με μια εξαιρετική ερμηνεία μας χάρισε ευχάριστες στιγμές .

Θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Καστρο Αγίου Γεωργίου» , στην κ Κάτε Αντωνέλου και στις κυρίες για την οργάνωση και παρουσίαση .

Σωτήρης Κουρής

Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img