Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου ευχαριστεί τοπική επιχείρηση

spot_img

Ως πρόεδρος του Ν.Ο.Α. που επί σειρά ετών προσέφερα στην κοινωνία και τον τόπο μου είμαι υποχρεωμένος μετά την ευγενική απόφαση της χορηγίας ενός κλιματιστικού από την ELECTRONET ΜΟΥΙΚΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς εσάς και την εταιρία σας και μέσω του τύπου.

Οι πράξεις σας έχουν διπλή αξία για εμάς. Πρώτον γιατί εκδηλώνετε ότι είστε γνώστης της μεγάλης προσφοράς του ομίλου στον τόπο μας. Δεύτερον, ότι έχει πέσει στην αντίληψη σας η καταστροφή των εγκαταστάσεων μας η οποία θα φέρει σίγουρα μια πτώση της απόδοσης του ομίλου μας, κάτι που ίσως δώσει χαρά σε ορισμένους κακόπιστους της κοινωνίας μας. Οι πράξεις σας αναπτερώνουν το κουράγιο μας και τη δύναμη μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και σε αυτούς θα μείνει η κακία.

Με την ευκαιρία που μας δώσατε καλούμε όλους τους πολίτες μας, επιχειρηματίες και μη, στο να συμπράξουν μαζί μας βοηθώντας σε ανάγκες μας και τους ενημερώνουμε ότι δεχόμαστε μετά από συνεννόηση οτιδήποτε νομίζουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.  Είμαστε διαθέσιμοι. Ελάτε όλοι μαζί μας να αναβιώσουμε, να διεκδικήσουμε τους σωστούς χώρους απασχόλησης των παιδιών μας, όχι προχειρότητες. Η εποχή μας επιζητά προστασία, αγκαλιά, προσφορά στα παιδιά μας αν θέλουμε να λέμε ότι φτιάχνουμε κοινωνία γιατί μέχρι σήμερα δε δείξαμε αυτά τα στοιχεία αλλά θυσιάζουμε τα παιδιά μας, το μέλλον τους, για χάρη του τουρισμού.

Σας ευχόμαστε πάντοτε καλή υγεία σε εσάς και την οικογένεια σας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λ.ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img