Με τον “Πρόνησο” γιόρτασαν τα Μπουρμπουρέλια στον Πόρο Κεφαλονιάς (εικόνες)

Με τον “Πρόνησο” γιόρτασαν τα Μπουρμπουρέλια στον Πόρο Κεφαλονιάς!

Όπως κάθε χρόνο, τώρα τελευταία, έτσι και φέτος τα δραστήρια μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” με την εξαιρετική Πρόεδρο του Ασπασία Σεριάτου φρόντισαν έτσι ώστε να γιορτάσουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου (Μπουρμπουρέλια) στην κωμόπολη μας!

Ο “Πρόνησος” φρόντισε έτσι ώστε να μαγειρευτούν τα παραδοσιακά στην Κεφαλονιά μας Μπουρμπουρέλια, η ρέγγα καπνιστή από το πολυμήχανο μέλος του συλλόγου Χαράλαμπο Κουρκουμέλη και άλλα εκλεκτά εδέσματα και ποτά που πρόσφεραν με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής σ’ όλους τους παρευρισκομένους!

Χρόνια πολλά σ’ όλους σας και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Σπύρος Καγκάδης 

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img