Καταγγελία πολίτη: Παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο παρεμποδίζει καθημερινά την κυκλοφορία στην πόλη του Αργοστολίου

spot_img

Πολίτης – οδηγός φορτηγού μας έστειλε φωτογραφικό υλικό από ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο παρεμπορίζει εδώ και εβδομάδες (μπορεί και μήνες) σε καθημερινή βάση την ομαλή κυκλοφορία στην πόλη του Αργοστολίου.

Όπως μας ενημέρωσε ο πολίτης, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο εδώ και καιρό σε μόνιμη βάση σε κίτρινη γραμμή στην οδό Χαροκόπου απέναντι ακριβώς από το κάθετο στενό της Ιωσήφ Μομφεράτου. Το αμάξι είναι μόνιμα παρκαρισμένο κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει όταν από το σημείο εκεί κυκλοφορούν ή προσπαθούν να στρίψουν τα λεωφορεία της αστικής κυκλοφορίας ή τα φορτηγά με αποτέλεσμα να κολλάνε και οι υπόλοιποι οδηγοί για αρκετή ώρα στο σημείο αυτό.

Μάλιστα μας αναφέρει στην καταγγελία του ότι κατά την περίοδο που το σχολείο ήταν ανοιχτό η κατάσταση στο σημείο ήταν πραγματικά αφόρητη. Παρόλο που μοιάζει φαρδύς ο δρόμος, φαίνεται πως λεωφορεία και φορτηγά να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Ίσως τελικά δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει η κίτρινη γραμμή στο σημείο εκεί.

Παρακαλούμε το Δήμο Αργοστολίου και την Αστυνομική Υπηρεσία να ελέγξουν το σημείο αυτό άμεσα για τυχόν παρατυπίες από την πλευρά του οδηγού του παρκαρισμένου αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι υπόλοιποι οδηγοί.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό είναι διαφορετικών ημερομηνιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img