Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αργοστολίου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs (εικόνες)

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 10 – 14/01/2024

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs 2024, σε περίπτερο της ΠΕΔ-ΙΝ,  η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως και 14 Ιανουαρίου  2024 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. 

Η έκθεση που συγκέντρωσε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία περισσότερους από 71.000 επισκέπτες, 9% περισσότερους από το 2023, και 8150 τουριστικούς πράκτορές/επαγγελματίες στόχευσε να βάλει τον επισκέπτη στον παλμό των επόμενων διακοπών, να δείξει το πλήθος των επιλογών και να προσφέρει εξειδικευμένες προτάσεις για μοναδικές τουριστικές εμπειρίες ώστε να εμπνευστεί για τα επόμενα ταξίδια του.

Η έκθεση απευθυνόταν κυρίως στο ευρύ κοινό, ενώ η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά σε Β2Β συναντήσεις. Η συμμετοχή της Κεφαλονιάς επιδίωκε μεγαλύτερη προβολή και αύξηση της αναγνωσιμότητας του brand Kefalonia στην Ολλανδική αγορά . Στόχος ήταν η δυναμική και ποιοτική προβολή του νησιού μας σε μία αγορά που διαθέτει χαρακτηριστικά που συνάδουν απόλυτα με τους στόχους μας. Ειδικότερα έγιναν οι ακόλουθες δράσεις :

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

·     Προβολή βίντεο καθ’  όλη την διάρκεια της έκθεσης στο σταντ της Κεφαλονιάς 

·  Ενημέρωση, πληροφόρηση των επισκεπτών για τις μοναδικές δυνατότητες και εμπειρίες που προσφέρει το νησί μας ως τουριστικός προορισμός, με έμφαση στις δραστηριότητες και την φύση, και την low season περίοδο.

Το  περίπτερο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης από κοινό, που αναζητούσε πληροφορίες για τις επόμενες διακοπές του.  Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ τουριστικών πρακτόρων του νησιού μας και tour operators διαπιστώθηκε ότι η κρατήσεις από την Ολλανδική αγορά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η αγορά θα κινηθεί στα επίπεδα του 2023.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img