Περιφέρεια: Δικαιολογημένη αντίδραση Δημάρχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης για απουσία τους από τηλεδιάσκεψη με Υπουργό Οικονομικών

spot_img

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων:

“Όλοι οι Δήμαρχοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης είναι εταίροι μας.

Το αποδεικνύουμε με πράξεις καθημερινά”

“Δικαιολογημένη η αντίδραση των Δημάρχων για την απουσία τους

από την τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών”

Αναφορικά με την διαμαρτυρία των Δημάρχων Ληξουρίου Γιώργου Κατσίβελη, Σάμης Γεράσιμο Μονιά και Ιθάκης Διονύση Στανίτσα για την μη συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών για την ενίσχυση της αγοράς, των εργαζομένων και των πληγέντων από τον “ΙΑΝΟ”, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δήλωσε:

Η δική μου πρόταση στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ήταν να προσκληθούν όλοι οι Δήμαρχοι και οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, όπως και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας.

Η άποψη του Υπουργού ήταν ότι οι Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα προβλήματά τους, έχουν επαφή και συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και τα συναρμόδια Υπουργεία αλλά για την γενική παρουσίαση κάποιων κρίσιμων θεμάτων αποφάσισε ο Υπουργός να μετέχει ο Δήμαρχος της πρωτευουσας κάθε νησιού.

Σκοπός της τηλεδιάσκεψης ήταν κυρίως να ακούσει τους παραγωγικούς φορείς και να αφιερώσει τον χρόνο σε αυτούς όπως και έγινε. Αυτό το μοντέλο δήλωσε ο Υπουργός ακολουθεί σε κάθε Περιφέρεια. Για τον λόγο αυτό δεν συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες και όλοι οι Δήμαρχοι στην τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται