Εποικοδομητικές συναντήσεις εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Εποικοδομητικές Συναντήσεις Εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Χθες παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς και με τη συμμετοχή του προϊστάμενου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου Γεράσιμου Παυλάτου, πραγματοποιήσαμε προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας τόσο με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκο Ταγαρά όσο και με την Υφυπουργό εσωτερικών κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη.

Στην ατζέντα τέθηκαν κυρίως τα τρέχοντα ζητήματα της Πολεοδομίας Αργοστολίου και η επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με στόχο την ενίσχυση της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Θέμα για το οποίο υπάρχει πίεση χρόνου και ανάγκη λήψης αποφάσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα των προσλήψεων  στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου έπειτα από την έγκριση νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού, αλλά και η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων συμπολιτών μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ευχαριστώ και τους δύο Υφυπουργούς για την ενεργή εμπλοκή τους προς την κατεύθυνση της ρύθμισης ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας. Θα συνεχίσω να δρω υποστηρικτικά σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img