Δήμος Αργοστολίου: Καταγγέλει την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

spot_img

Καταγγελία της απόφασης του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Ο Δήμος Αργοστολίου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου σχετικά με την κατάταξη και διανομή του προσωπικού της λυθείσας Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης(ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ) στους τρείς Δήμους της Κεφαλονιάς.

Παρά τα αποσταλθέντα εντός των προθεσμιών έγγραφά μας με τις τεκμηριωμένες απόψεις του Δήμου μας σχετικά με την κατανομή και την ρητή επισήμανση των άκρως απαραίτητων εργαζομένων για την λειτουργία των πολιτιστικών μας δραστηριοτήτων  και ειδικά του  Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος», αγνοηθήκαμε σκανδαλωδώς υπερισχύοντας η πολιτική παρέμβαση που έγινε υπερ του Δήμου Ληξουρίου.

Έτσι με την απόφαση του, ο Γενικός Γραμματέας κλείνει το  Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» αφού αποστερεί τους υπαλλήλους με τις εξειδικευμένες ειδικότητες για την λειτουργία του, διαθέτοντας τους στον Δήμο Ληξουρίου που δεν  έχει ενεργό θέατρο.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δυστυχώς και ο Δήμος Ληξουρίου φορέας υποδοχής των υπαλλήλων αυτών δεν επέδειξε το αναγκαίο αυτοδιοικητικό πνεύμα αλληλεγύης και κατανόησης των αναγκών υπονομεύοντας την απαραίτητη συνεργασία των Ο.Τ.Α.

Όλες οι πολιτιστικές και πολιτικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» αναστέλλονται επ`αόριστον.

Είναι αμιγώς Κυβερνητική Ευθύνη, αφού αυτήν εκπροσωπεί ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης, για το πλήγμα στην Πολιτιστική και Πνευματική δράση του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img