Στις 30/10 ομιλία με θέμα “Η καντάδα, το λαϊκό χορωδιακό τραγούδι της Κεφαλονιάς” από το 1ο Γυμνάσιο Αργοστολίου

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου οργανώνουν για τους μαθητές του σχολείου, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο ακροατή, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ομιλία με θέμα: Η καντάδα το λαϊκό χορωδιακό τραγούδι της Κεφαλονιάς. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Καραβιώτης, ιστορικός μουσικολόγος και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η εισήγηση θα περιλαμβάνει σύντομη θεωρητική και πρακτική παρουσίαση του θέματος και κατόπιν θα υπάρξει δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό προς τον εισηγητή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για το κοινό, εκτός των μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

Η εν λόγω δράσηέχει σκοπό να γνωρίσουνμαθητές και φιλόμουσοι την λαϊκή χορωδιακή μουσική της Κεφαλονιάς, που αποτελεί βασικό συστατικό των παραδόσεών μας, αλλά και ισχυρό ταυτοτικό σύμβολο της κοινότητας. Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωση και θα ενδυναμώσει αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις του σχολείου. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Διευθυντής του 1ου  Γυμνασίου Αργοστολίου,

Ορέστης Καχρίλας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται