Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου παρουσίασαν τις ερευνητικές τους εργασίες (εικόνες)

spot_img

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου παρουσίασαν στο Αμφιθέατρο του Ιονίου Πανεπιστημίου, τις ερευνητικές τους εργασίες στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Φώτη Λευκαδίτη, την Πέμπτη 25-5-2023.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι γονείς των μαθητών, εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, η υπεύθυνη του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών κα Νατάσα Μαγουλά, οι εκπρόσωποι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης κ. Τίνα Παπαδοπούλη και κ. Παρασκευή Μολώνη, καθώς και ο Σύμβουλος που έχει την παιδαγωγική ευθύνη του σχολείου κ. Ιωάννης Πολίτης.

Οι έρευνες αφορούσαν θέματα ατομικής και κοινωνικής συμπεριφοράς των μαθητών, περιγραφικές και πειραματικές έρευνες, ορισμένες εκ των οποίων υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ε.Κ.Φ.Ε. και το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεφαλληνίας.

Ευχαριστούμε θερμά το επιστημονικό προσωπικό του Ιονίου Πανεπιστημίου για την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου και τη σταθερή υποστήριξη των εκδηλώσεών μας.

Διευθυντής

Νικόλαος Βουτσινάς

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται