Συνάντηση Γιάννη Τρεπεκλή για τα προγράμματα LEADER με τον Θεόδωρο Παπαβλασσόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΝΙΟΝ

spot_img

Το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Ι.Ν κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον κ. Θεόδωρο Παπαβλασσόπουλο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΑΝΙΟΝ, καθώς και με τα στελέχη της εταιρείας. Στη συζήτηση παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας κα. Αιμιλία Μόσχου.

Ο Περιφερειάρχης, ο οποίος μέχρι τώρα είναι και ο Πρόεδρος της εταιρείας, ζήτησε και είχε μια ευρεία ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος leader της περιοχής μας, σε σχέση με έργα που θα ήθελαν να προωθήσει η Περιφέρεια. Σημειώνεται ότι στην εμβέλεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων εντάσσονται και άλλες 2 εταιρείες. Η μία εξ αυτών καλύπτει το χώρο Κέρκυρας-Λευκάδας και η δεύτερη καλύπτει Κεφαλονιά-Ιθάκη. Τέλος υπάρχει μια ακόμα εταιρεία που καλύπτει τη Ζάκυνθο. Άρα η συζήτηση εστιάστηκε και στα 3 leader που αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Οι επαφές θα συνεχιστούν αμέσως μόλις διευκρινιστεί και δημοσιευτεί το θεσμικό πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, ούτως ώστε να  δοθεί η ευκαιρία της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης των δυνατοτήτων που παρέχει το πρόγραμμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img