Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αργοστολίου από 04/08 έως και 07/08/2023

spot_img

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 – 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, στην πλατεία Καμπάνας ώρα: 21.00 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ Δήμου Αργοστολίου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Διονύση Παγουλάτου.

ΜΕΤΑΞΑΤΑ. Πλατεία Λόρδου Μπάιρον ώρα: 21.00Εκδήλωση 200 Χρόνια Από Την Άφιξη Του Λόρδου Μπάιρον στην Κεφαλονιά. Είσοδος Ελεύθερη. Συνδιοργάνωση: Δήμος Αργοστολίου, Πολιτιστικός, Ιστορικός, Λαογραφικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ Κεφαλλονίτικο Γλέντι με την ορχήστρα των Μάκη Παππά & Ζήση Σκλαβουνάκη, στο μαγευτικό χώρο της Αγίας Παρασκευής Φαρακλάτων από τις 9.00μμ.   

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οργάνωση Δήμος Αργοστολίου, Π.Σ. Φαρακλάτων Παναϊτ-Ιστράτι – Κυκλώπεια Τείχη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 21.00. Συναυλία: «ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ» Συμμετέχουν 3 μπουζούκια από το μουσικό σύνολο οι Επόμενοι, οι τραγουδιστές Χριστίνα Μιχαλάκη, Μπάμπης Βελισσάριος & Μελίσσα Μαρκαντωνάτου και η λαϊκή ορχήστρα του συνθέτη. Ο συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης με τους συνεργάτες του σε μια παράσταση εμπειρία. Μια εμπειρία 60 χρόνων, την οποία ο συνθέτης καταθέτει μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο ρεπερτόριο. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΛΕΙΒΑΘΩΣ, ΤΡΑΥΛΙΑΤΑ  Πανηγύρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στα Τραυλιάτα στις 20.00, θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κκ Δημήτριου. Την τελετή θα λαμπρύνει με την παρουσία της εκκλησιαστική χορωδία. Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική και Μποτέγα.

• ΔΑΥΓΑΤΑ, Πανηγύρι του Σωτήρα.

ΟΜΑΛΑ, ΦΡΑΓΚΑΤΑ στην πλατεία ώρα: 21.00 «Τα 82 Εντάλματα του Καραγκιόζη» από το Θέατρο Σκιών του Βαγγέλη Σταθάτου. Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση Δήμος Αργοστολίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 & ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΛΕΙΟΣ- ΠΡΟΝΝΟΙ ΠΟΡΟΣ, Διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος. Στον προαύλιο χώρο του κοινοτικού καταστήματος Πόρου από 18:00.  Το Σάββατο 5/8 Τραγούδι από τον Άγγελο Ανδρεάτο και την ορχήστρα του. Την Κυριακή 6/8 τραγούδι από την Νάσια Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της. Χορός-Φαγητό και πλούσια λαχειοφόρος αγορά. Οργάνωση: Π.Σ. Πόρου “Ο Πρόνησος”

ΚΥΡΙΑΚΗ  6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 21.00. Παιδικό Θέατρο «ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ THE MUSICAL». Μια εντυπωσιακή θεατρική παράσταση, ένα διαδραστικό θέαμα με μουσική, τραγούδι, χορό, ακροβατικά, μας ταξιδεύει στον απίθανο κόσμο του βυθού. Το διαφορετικό κίτρινο ψάρι μας δείχνει τον τρόπο για την αποδοχή της διαφορετικότητας και αναδεικνύει τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας σε μια παράσταση που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 12€ στο ταμείο.

• ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΗΠΟΣ ΝΑΠΙΕΡ ώρα: 21.00. 70 Χρόνια από τους Σεισμούς του 1953. Είσοδος Ελεύθερη. Συνδιοργάνωση:  Δήμος Αργοστολίου, Πολιτιστικός, Ιστορικός, Λαογραφικός σύλλογος «Το Ριφόρτσο» Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

ΛΕΙΒΑΘΩΣ, ΠΕΣΣΑΔΑ Κέντρο Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης» ώρα 21:00. «ΠΕΣΣΑΔΕΙΑ 2023». Ημέρες Τέχνης και Λόγου. Ο Δήμος Αργοστολίου προσκαλεί τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη, να διασκεδάσουν με την  παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης στην ζούγκλα» από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. Είσοδος Ελεύθερη.

  ΛΕΙΒΑΘΩΣ, ΣΠΑΡΤΙΑ. Ώρα έναρξης 20.00 Στο Πλακόστρωτο του Αγίου Γεράσιμου, στο δρόμο με τα ερείπια του προσεισμικού χωριού, διοργανώνουμε Έκθεση Χειροτεχνίας/Δεξιοτεχνίας Hobby. Συνδιοργάνωση Δήμος Αργοστολιού και Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σπάρτο».

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΕΙΒΑΘΩΣ, ΒΛΑΧΑΤΑ. Δρόμος Αντοχής 2000μ. ώρα 7.00μμ. Τρέχουμε προς το Τραπεζάκι …για το Τραπεζάκι. Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος ΕΥΚΟΣΜΙΑ διοργανώνει αγώνες δρόμου. Αφετηρία Βλαχάτα – διασταύρωση με ενετικό δρόμο. Τερματισμός λόφος Τραπεζάκι- εκκλησία Παναγίας Τραπεζοφόρας. Δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές 6.30 μ.μ. στην αφετηρία. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η τελετή απονομής μεταλλίων.

• ΦΑΡΣΑ στην πλατεία ώρα:21.00. Γιορτή Νεολαίας με την ορχήστρα των Μάκη Παππά & Ζήση Σκλαβουνάκη. Συνδιοργάνωση  : Δήμος Αργοστολίου, Τ.Κ. Φάρσων. 

                                                                                                                                                 Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου   

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img