Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου: Γιατί φοβούνται την αντιπαράθεση με ένα debate υποψηφίων;

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ;

Πέντε μέρες περάσαν από την πρόσκληση που είχαμε κάνει για debate στις άλλες δημοτικές παρατάξεις του δήμου Αργοστολίου. Όμως, παρότι απομένουν λιγότερες από 10 μέρες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, οι, μέχρι χθες λαλίστατοι κατά τα άλλα, συνυποψήφιοι Δήμαρχοι “ποιούν την νήσσαν” στην πρόταση – πρόσκληση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου.

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή των επιτελείων τους, με στόχο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν “στα βουβά”. Επιλογή που εξυπηρετεί όλους τους, ώστε να μην αποκαλυφθούν οι μεταξύ τους συγκλίσεις στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική που όλο το προηγούμενο διάστημα εφάρμοζε η Δημοτική Αρχή και συμφωνούσαν στα βασικά της και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Καλούμε, λοιπόν, εκ νέου και αναμένουμε την άμεση απάντηση των κ.κ. Μιχαλάτου, Παρίση, Παντελειού και Ανουσάκη στην πρόταση – πρόσκλησή μας, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα όλες οι λεπτομέρειες για την επιτυχή διεξαγωγή του, κι ας αναλάβει η κάθε παράταξη την ευθύνη για τη συμμετοχή της ή για την αποφυγή της αντιπαράθεσης.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αργοστόλι, 27-9-2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου.

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται