Η κεντρική πολιτική εκδήλωση των υποψήφιων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι (εικόνες)

spot_img

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Στη κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Εκδηλώσεων “CAPITOL” στο Αργοστόλι, πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Πολιτική Ομιλία των Υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής,  Γεωργίας Καππάτου, Λευτέρη Κρητικού και Σταύρου Τουλάτου.

Σε μια εκδήλωση που κυριάρχησε το συναίσθημα αλλά και η πίστη στην Αλλαγή, οι Υποψήφιοι Βουλευτές μίλησαν για το Πρόγραμμα του Κινήματος μας, μίλησαν για τη Σοσιαλδημοκρατία, μίλησαν για τη Κοινωνία, μίλησαν για τους Συντρόφους μας που δε βρίσκονται πια στη ζωή αλλά πάντοτε τους νιώθουμε κοντά μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μετά από δύο και πλέον μήνες μίας έντονης προεκλογικής εκστρατείας, οι Υποψήφιοι Βουλευτές μας βρέθηκαν σε κάθε γωνιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, συναντήθηκαν με τους πολίτες, κατέγραψαν τα προβλήματα και τις ελλείψεις στις υποδομές, μετέφεραν τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την ανάγκη στήριξης του Ε.Σ.Υ., την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, το ιδιωτικό χρέος, τον αυθαίρετο καθορισμό των χρήσεων στις ζώνες NATURA δίχως ουσιαστική διαβούλευση με τη τοπική κοινωνία, τη κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης δίχως την ολοκλήρωση του κτηματολογίου και των τοπικών πολεοδομικών σχεδίων, δίχως την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επέστρεψε, με δυναμική και ενθουσιασμό, πρεσβεύοντας ένα νέο πολιτικό ήθος απέναντι στη τοξικότητα και το λαϊκισμό. Με νέους ανθρώπους στη πρώτη γραμμή του αγώνα αλλά και με τους Συντρόφους εκείνους που παρέμειναν πιστοί στις ιδρυτικές μας αξίες, διεκδικούμε στις Εθνικές Εκλογές της 21η Μαΐου τη Δημοκρατική Ανατροπή και την Αλλαγή σελίδας στη πολιτική ζωή του τόπου μας!

 Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Αργοστόλι, 18.5.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img