Η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει: Αποστολή παροχής βοήθειας του Δήμου Αργοστολίου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

spot_img

“Η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει”

             Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η αποστολή του Δήμου Αργοστολίου για παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Με συντονιστή τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας και Υγείας και τις δομές της Κέντρο Κοινότητας και «Βοήθεια στο Σπίτι» και την αμέριστη συνδρομή των συμπολιτών μας, συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν βασικά είδη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

           Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στις 21/09, σε όχημα της εταιρείας Φρούτα-Πολλάτος, 200 κιβώτια με βασικά είδη και 4 παλέτες νερού. Η συγκεκριμένη αποστολή έχει ως σκοπό την στήριξη των οικογενειών του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

          Συλλογή εκ νέου θα πραγματοποιηθεί  κατά την διάρκεια της μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/9  από τους πολιτιστικούς φορείς και θα γίνει η 2η αποστολή στο Δήμο Τρικάλων. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

           Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους Δημότες που ανταποκρίθηκαν συλλογικά ή μεμονωμένα στη συγκεκριμένη δράση, την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος για την προσφορά της  καθώς και την επιχείρηση Φρούτα- Πολλάτος που διέθεσε φορτηγό της  για την δωρεάν μεταφορά της βοήθειας, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής μας κοινωνίας, γιατί «η Κεφαλονιά δεν ξεχνάει».

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται