Ένα συμπλήρωμα στο γλυπτό του Γερασίμου Σκλάβου, που κοσμεί το λιμάνι πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων

Ένα αναγκαίο συμπλήρωμα στο γλυπτό του μεγάλου Γλύπτη Γερασίμου Σκλάβου που κοσμεί το λιμάνι πρόσδεσης των κρουαζιερόπλοιων προστέθηκε χθες με πρωτοβουλία του κ. Παύλου Σκλάβου αδελφού του Γλύπτη, όπως είχε προσυνεννοηθεί με τον αείμνηστο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νίκο Φραντζή.

Επιγραφή που φιλοτέχνησε και έφερε από την Αυστραλία που ζει, στην οποία αναγράφεται ο καλλιτέχνης το όνομα του έργου και είναι αφιέρωμα στον αδελφό τους Νικόλαο Σταύρου Σκλάβο που ανάλωσε τη ζωή του στην περισυλλογή και διάσωση του έργου του Γεράσιμου Σκλάβου.

Ο Δήμος Αργοστολίου ευχαριστεί τον κ. Παύλο Σκλάβο και για αυτήν του την ενέργεια.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img