Εκδήλωση προβολής της Κεφαλονιάς στην Γαλλία από την Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αργοστολίου (εικόνες)

spot_img

Διοργάνωση εκδήλωσης προβολής στην Γαλλία

Δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον υπέροχο τουριστικό προορισμό της Κεφαλονιάς σε ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας στο Pavillon Elysée, κεντρικό χώρο  εκδηλώσεων στο Παρίσι, την περασμένη Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023.

Με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς με το Παρίσι, με δυο πτήσεις την εβδομάδα (για την περίοδο 22/04/2023 – 28/10/2023) από την αεροπορική εταιρεία Transavia, η εκδήλωση ανέδειξε το νησί της Kεφαλονιάς, παρουσιάζοντας το εξαίρετο φυσικό κάλλος του, τη γαστρονομική του ταυτότητα, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.

Για την αεροπορική σύνδεση μίλησε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Transavia, κος Nicolas Henin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για την Κεφαλονιά. Στο χαιρετισμό της η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς, κα Μαρίνα Βεργωτή, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί και επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού, ενώ η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη πραγματοποίησε μια πλήρη παρουσίαση του προορισμού, συγκεντρώνοντας την ενθουσιώδη ανταπόκριση των καλεσμένων.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με την Ελλάδα να παραμένει μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση ταξιδιωτικών προορισμών στη Γαλλία, οι δημοσιογράφοι και επαγγελματίες που παρέστησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο δυναμικό προορισμό, για τον οποίο πολλοί εξ’αυτών εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα αποδειχθεί δημοφιλής για τους Γάλλους τουρίστες.

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την εκδήλωση, στις 24 Μαρτίου 2023, δημοσιεύθηκε στο διαδυκτιακό τουριστικό μέσο, Mister Travel, άρθρο αφιερωμένο στην Κεφαλονιά και την απεθείας πτήση από Παρίσι, που επιμελήθηκε η παρούσα στην εκδήλωση δημοσιογράφος κα Evelyne Dreyfus, η οποία θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά στα πλαίσια εκτενέστερου αφιερώματος για τον προορισμό μέσα στο 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Α’Γραμματέας της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κα Αλεξάνδρα Ματζίλα, καθώς και φορείς του τουρισμού της Κεφαλονιάς, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά, κα Εμμανουέλα Σιναγρά, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου κος Σταύρος Κoρκός-Κουρής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους σε τοπικά προϊόντα για την υλοποίηση της εκδήλωσης τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης, τους τοπικούς παραγωγούς  Αθηνά Μεταξάτου, Μαρίνα Γαλιατσάτου και Opuntia Kefalonia.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου

ΦΩΤΟ 1

Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας κα Δήμητρα Βοζίκη πραγματοποίησε μια πλήρη παρουσίαση του προορισμού και συγκέντρωσε την ενθουσιώδη ανταπόκριση των καλεσμένων.

ΦΩΤΟ 2 & 9

Πάνω από σαράντα δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας παρέστησαν στην εκδήλωση.

ΦΩΤΟ 3

Τρεις τυχεροί προσκεκλημένοι κέρδισαν εισιτήρια μετ’ επιστροφής και διαμονή στην Κεφαλονιά, με την ευγενική χορηγία της Transavia και της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς.

ΦΩΤΟ 4

O Chief Commercial Officer της Transavia, κος Nicolas Henin, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη, η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά, κα Εμμανουέλαa Σιναγρά, η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς, κα Μαρίνα Βεργωτή, ο Προϊστάμενος Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κος Σταύρος Κoρκός-Κουρής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς, κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

ΦΩΤΟ 5

Την εκδήλωση πλαισίωσε ζωντανή μουσική από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, Ορέστη Καλαμπαλίκη, με παραδοσιακά ακούσματα της Κεφαλονιάς.

ΦΩΤΟ 6 – 7

Τα κρασιά που συνόδευσαν το finger food της εκδήλωσης ήταν ευγενική χορηγία του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς

ΦΩΤΟ 8

Σε όλους τους επισκέπτες δόθηκε μια τσάντα με πληροφορίες για την Κεφαλονιά και μερικά τοπικά προϊόντα με την ευγενική χορηγία του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, της Αθηνάς Μεταξάτου και της Μαρίνας Γαλιατσάτου.

ΦΩΤΟ 10

H Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς, κα Μαρίνα Βεργωτή

ΦΩΤΟ 11

O Chief Commercial Officer της Transavia, κος Nicolas Heni

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img