Στις 27/05 η 15η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου με 7 θέματα

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
15ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ( Δια Ζώσης ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Παρακαλείσθε, λαμβανομένων υπόψη των οριζόμενων στην ΚΥΑ Αριθμ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 27397από 14/05 (ΦΕΚ2369 30/04/2022 τεύχος Β’) του Υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία περιγράφονται οι διαδικασίες σύγκλησης των συλλογικών οργάνων για την προστασία και αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID19, όπως προσέλθετε στην 15ηΤακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο χώρο του Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου) την Παρασκευή 27 Μαίου 2022 και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΙΙ με τίτλο: Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021 (Α΄169) “Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα “Άργος “και λοιπές διατάξεις.”
Εισήγηση :Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

2) Σχετικά με την εκτέλεση Οικοδομικών Εργασιών ( Εσωτερικού, Εξωτερικού Χώρου Χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων, κομπρεσέρ ) κλπ κατά την θερινή τουριστική περίοδο .
Εισήγηση: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρόνικος –Νικόλας Βαλλιανάτος

3) Λήψη απόφασης για δημοπράτηση αδιάθετων τμημάτων επί των καθορισμένων χώρων στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών

4) Έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου σχετικά με «Αποτελέσματα εκτέλεσης Προϋπολογισμού Δήμου Αργοστολίου Α΄ Τριμήνου 2022.»
Εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών

5) Σχετικά με διάθεση θέσεων από το Δήμο Αργοστολίου για το “ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΈΤΟΣ – ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ” Περιόδου 2022-2023
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Γεώργιος Τσιλιμιδός .

6) Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου :Εργασίες Αποκατάστασης της Δημοτικής Οδού με την επωνυμία «Παλιός δρόμος Φαρακλάτων».
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος .

7) Έγκριση 4ης παράτασης εργασιών του έργου : «Αξιοποίηση Υφιστάμενης Γεώτρησης στη θέση «ΛΑΜΠΗ» Δημοτικής Ενότητας Ομαλών Δήμου Αργοστολίου ».
Εισήγηση : Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσιος Μινέτος .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ –ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται