Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κεφαλονιά (εικόνες – βίντεο) – Δεν κατάφερε να πάει Ληξούρι & Αγία Ευφυμία

spot_img

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε σήμερα Τρίτη 02/08/2022 γύρω στις 09:30 στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”. Αμέσως μετά έφτασε στο δρόμο της Κρανιάς για να συνεχίσει την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου για να δει τη νέα πτέρυγα.

Κατόπιν επισκέφτηκε τοπική καφετέρια στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, αφού προηγουμένως διέσχυσε τον πεζόδρομο κοντά στην πλατεία συναντώντας πλήθος κόσμου που τον χαιρέτισαν. Κάθισε για ελάχιστα λεπτά και επισκέφτηκε στην πορεία την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έτσι ώστε να μιλήσει για τα προβλήματα της Κεφαλονιάς με την Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους Δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης. Εκεί συνομίλησε μαζί τους για δύο ώρες χωρίς την παρουσία καμερών και μέσων ενημέρωσης. Μόλις ολοκλήρωσαν ο Πρωθυπουργός έδωσε ομιλία εκεί για όλα όσα είπαν.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε για πολύ λίγο το Δημαρχείο Αργοστολίου και κατευθύνθηκε στο Λιμάνι Αργοστολίου για να του εξηγήσουν τα τελευταία έργα. Εκεί μας αποχαιρέτισε γύρω στις 14:45 και έφυγε αμέσως για το Αεροδρόμιο.

Στο πρόγραμμά του ήταν επίσης και η επίσκεψη στο ΚΔΗΦ της Ένωσης Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ και στις Εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι, καθώς και στην Αγία Ευφημία. Όμως, δυστυχώς βγήκε εκτός χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα και δεν κατάφερε να πάει σε κάνενα από τα παραπάνω. Την Ένωση ΥΠΕΡΙΩΝ επισκέφτηκε παρόλα αυτά η κα. Δόμνα Μιχαηλίδου γύρω στις 14:30.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο Aναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο στενος σύμβουλος του Θανάσης Νέζης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ

Η άφιξη του Πρωθυπουργού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Η επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, στον πεζόδρομο στην πλατεία Αργοστολίου και στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Ο Πρωθυπουργός στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και στο Δημαρχείο Αργοστολίου

Ο Πρωθυπουργός στο Λιμάνι Αργοστολίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες εικόνες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται