Προσωπική δήλωση Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για Βουλευτή Παναγή Καππάτο

spot_img

ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ

Τον τελευταίο χρόνο ο τόπος μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει όχι μόνο τη διάρκεια τους αλλά ούτε και την έκταση των συνεπειών τους.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η παρουσία και η δράση κάποιων ανθρώπων είναι καθοριστικής σημασίας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και τον βηματισμό σε ένα σταθερό δρόμο.

Η διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς, χωρίς την ύπαρξη σαφούς νομοθετικού πλαισίου και διευκρινιστικών εγκυκλίων, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολλών προβλημάτων στη λειτουργία του νεοσύστατου Δήμου Αργοστολίου, τα οποία εντάθηκαν από την εμφάνιση της πανδημίας.

Παρά τις σοβαρές δυσκολίες, ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Παναγής Καππάτος είναι πάντα συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης όχι μόνο του Δήμου Αργοστολίου αλλά και των υπόλοιπων Δήμων του Νομού.

Αποδέκτης των προβλημάτων μας, επιζητά την επίλυση αυτών με δραστικές ενέργειες διατηρώντας άμεση επαφή μεταξύ της κεντρικής κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πάντα παρών στις επάλξεις, έτοιμος να προασπιστεί τα συμφέροντα της Κεφαλονιάς & Ιθάκης, των Κεφαλονιτών & των Ιθακήσιων, με συνέπεια και επιμονή.

Μάλλον αυτό δεν αρέσει …

Θεόφιλος Μιχαλάτος

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται