Έφτασε στη Ζάκυνθο ο Ν. Χαρδαλιάς με ελικόπτερο – Αυτοψία στο νησί για τις καταστροφές

Στη Ζάκυνθο έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς που συνοδεύεται μεταξύ άλλον και από τον Περιφερειακό Διευθυντής Πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων κ. Πανόπουλο.

Ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να κάνει αυτοψία σε σημεία που έχουν υποστεί ζημιές από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός», ενώ θα έχει και σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γ. Στασινόπουλο και τον Δήμαρχο Ν. Αρετάκη για τις καταστροφές και τα σημεία που επλήγησαν περισσότερο. Στο Στάδιο βρέθηκε και ο Βουλευτής Ζακύνθου και άλλοι αξιωματούχοι.

Χθες βρέθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς όπου με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Στέφανου Τραυλού καθώς και των Δημάρχων Θεόφιλου Μιχαλάτου, Γεώργιου Κατσίβελη και Γεράσιμου Μονιά μίλησαν για το τι καταστροφές χτύπησαν το γειτονικό μας νησί.

Επίσης πριν έρθει στη Ζάκυνθο, το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ήταν στην Ιθάκη, όπου επίσης είχε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα.

Η Ζάκυνθος αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του Νίκου Χαρδαλιά στην περιοδεία που κάνει στο Ιόνιο για να διαπιστώσει τις καταστροφές που έγιναν από τον μεσογειακό κυκλώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται