Δήμος Αργοστολίου: Αιτήσεις παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων

spot_img

Αιτήσεις Παραχώρησης Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων

     Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνονται δεκτές στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αργοστολίου αιτήσεις παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και εμπορικών σταντ για το έτος 2021.

            Σύμφωνα με τον Κανονισμό Παραχώρησης Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Αργοστολίου όπως εγκρίθηκε με την 210/2020 (ΑΔΑ: ΩΛ7Ν46ΜΓΤΤ-994) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου:

Για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για εμπορικά και τουριστικά καταστήματα ο ενδιαφερόμενος πρέπει παράλληλα με την αίτηση του να προσκομίσει:

  1. Φωτοαντίγραφο της άδειας λειτουργίας του καταστήματος.
  2. Πρόσφατη Απόδειξη ταμειακής μηχανής, όπου θα αναγράφεται το Α.Φ.Μ.
  3. Εάν πρόκειται για εταιρείες, το καταστατικό της εταιρείας σε ισχύ.
  4. Τοπογραφική αποτύπωση όπου απεικονίζεται η θέση του καταστήματος, τα παρακείμενα καταστήματα, το πλάτος του πεζοδρομίου και οπωσδήποτε ο χώρος που ζητείται να παραχωρηθεί.
  5. Ενημέρωση από το Ταμείο του Δήμου περί μη οφειλής στο Δήμο για τέλη, φόρους, πρόστιμα ή εισφορές προς το Δήμο ή νομίμου ρυθμίσεώς τους.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υποχρέωση υποβολής βεβαίωσης εγκατάστασης Λιποσυλλέκτου και αντιγράφου ενεργούς σύμβασης αποκομιδής των λιπών και ελαιών για τα Κ.Υ.Ε. που υπόκεινται στις σχετικές διατάξεις (άρθρο 5, παράγραφος 7, της Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017), θα ισχύει υποχρεωτικά από το 2022 καθώς για το έτος 2021 ανεστάλη κατ’ εξαίρεση.

Ο Δήμαρχος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται