Χορήγηση δελτίων σε κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ 2020

spot_img

Χορήγηση δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων

Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ έτους 2020

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος και θεάτρων, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους από την Δευτέρα 6/7/2020 έως και 31/8/2020,  από οποιοδήποτε ΚΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies/ (επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αναρτημένοι οι κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να επιλέξουν την επιχείρηση εκείνη που επιθυμούν για την υλοποίηση της παροχής που κληρώθηκαν.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, πριν την προσέλευση στα ΚΕΠ για την παραλαβή των δελτίων τους, απαραιτήτως πρέπει να έχουν προβεί σε κράτηση δωματίου στο κατάλυμα επιλογής τους και να έχουν παραλάβει από το κατάλυμα την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (voucher). Η κράτηση δωματίου σε κατάλυμα μπορεί να γίνει και απευθείας από τον ίδιο τον δικαιούχο.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά πρέπει να προσέλθουν από 6/7/2020 μέχρι και 28/9/2020 στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Δικαιολογητικά που προσκομίζονται στα ΚΕΠ:

1. Αίτηση συμμετοχής δικαιούχου (εκτυπώνεται και στα ΚΕΠ)

2. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο 

3. Τα δελτία των συζύγων και των τέκνων μπορούν να παραληφθούν από τον ένα από τους συζύγους, εφόσον προσκομισθούν τα βιβλιάρια υγείας και τα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας του άλλου συζύγου και των τέκνων.

4. Εξουσιοδότηση σε περίπτωση παραλαβής του δελτίου από άλλο άτομο, με βεβαίωση υπογραφής από αρμόδια αρχή ή μέσω του  gov.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κ.Ε.Π Δήμου Αργοστολίου:

 ΚΕΠ 0428 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 26713-61000

 ΚΕΠ 0429 ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ 26713-61737

 ΚΕΠ 0550 ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ 26713-61630

 ΚΕΠ 0935 ΟΜΑΛΩΝ 26710-86078 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται