Η Πυροσβεστική Κεφαλονιάς ευχαριστεί για τη χορηγία παλέτων νερού

spot_img

ΠΡΟΣ: Εταιρία
ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ Constructions
Τζαννάτα Πόρου

« Ευχαριστήρια επιστολή »   

               Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την ευγενική προσφορά σας η οποία αποτυπώθηκε μέσω της χορηγίας δύο (2) παλετών νερού για την κάλυψη των αναγκών του πυροσβεστικού προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου & του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σάμης.

               Ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη του από μέρους σας ενδιαφέροντος, της στήριξης και της αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία. Η ευαισθησία σας, για συμπαράσταση και βοήθεια προς την Π.Υ. Αργοστολίου και το Π.Κ. Σάμης και κατ’επέκταση προς την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους τους υπαλλήλους και δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας με την ίδια αμείωτη θέληση και ένταση.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

          Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω συνεργασία με γνώμονα και προτεραιότητα την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, σας ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μιλτιάδης   Γεωρ.     Καραγεωργιάδης 

Πύραρχος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img