Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή στην Κεφαλονιά (εικόνες)

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Ι.Ν κ. Γιάννη Τρεπεκλή στην Κεφαλονιά

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κεφαλονιά ο Περιφερειάρχης Ι.Ν κ Γιάννης Τρεπεκλής, είχε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της ΠΕ Κεφαλονιάς, τους Δημάρχους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης, καθώς και με τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με τον πρόεδρο Ξενοδόχων κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο και την Γραμματέα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων κ Ελένη Λουκέρη.

Επίσης δέχθηκε την επίσκεψη του προέδρου του Συλλόγου ΑΙΝΟΣ Νέας Υόρκης κ. Βασίλη Κοκκόση και πλήθος πολιτών οι οποίοι επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.

Στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκαν μαζί με τον κ Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή, οι κυρίες Ελένη Παπαναστασάτου Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, κ. Σμαράγδα Σαρδελή, Έπαρχος Ιθάκης, οι κύριοι Σάββας Κουλουρης Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Γεώργιος Μάμαλος Αντιπεριφερειάρχης Έργων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Νεκτάριος Αραβαντινός, ο οποίος θα αναλάβει την Προεδρία της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης Ιονίων Νήσων, και ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Κεφαλονιάς Σωτήρης Κουρής, συνεπικουρούμενος από τα στελέχη της Π.Ε Κεφαλληνίας.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img