23-24/05 διημερίδα για το έργο του Διονυσίου Λαυράγκα, πρωτοπόρου της ελληνικής εθνικής μουσικής & μελοδραματικής παραγωγής

spot_img

Επείγουσα  ενημέρωση

Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός

Το Ωδείο Αθηνών θα πραγματοποιήσει 23 και 24 Μαΐου 2024,   διημερίδα πάνω στο έργο του Διονυσίου Λαυράγκα, που ήταν από τους πρωτοπόρους της ελληνικής εθνικής μουσικής και μελοδραματικής παραγωγής.  Αξίζει να πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή επικοινωνία:  Για τους μουσικούς του νησιού μας,  των φιλαρμονικών μας, για τους  μαέστρους και για κάθε ενδιαφερόμενον, ώστε να ενημερωθούν για την σπουδαία αυτή πολυπράγμονα προσωπικότητα, που συντέλεσε τα   μέγιστα πάνω στην ελληνική μουσική.

         Είναι μια ευκαιρία, σημαντική αυτή η διημερίδα, που μας δείχνει πως κάτι ανάλογο θα μπορούσε  να πραγματοποιηθεί   κατά την καλοκαιρινή περίοδο και στο νησί μας  (περισσότερο  με τον χαρακτήρα των  καλλιτεχνικών εκδηλώσεων), πάνω στον σπουδαίο μας Λαυράγκα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

         Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει πάλι η συζήτηση με  θέμα « Το Άλσος Λαυράγκα » στα Ραζάτα,  ώστε να επικαιροποιηθεί και υλοποιηθεί  η υπάρχουσα μελέτη  του χώρου, ώστε για να πραγματοποιούνται πνευματικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευρύτερα για τον  επτανησιακό μας πολιτισμό.         

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img