Συνάντηση Π. Καππάτου με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα – Τρεις θέσεις Δικαστικής Αστυνομίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας

spot_img

Συνάντηση με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα – Προκήρυξη τριών θέσεων Δικαστικής Αστυνομίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας

Με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Ιωάννη Μπούγα συναντήθηκα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς το νέο νόμο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και τη σύσταση της δικαστικής αστυνομίας για πρώτη φορά στη χώρα μας, ο οποίος καθιστά πιο αποτελεσματική την απόδοση της δικαιοσύνης.

Με τον κ. Υφυπουργό συζητήσαμε για τις νέες οργανικές θέσεις δικαστικής αστυνομίας στην Κεφαλονιά. Αναφερθήκαμε στην διαδικασία πρόσληψης και την επιλογή των υπαλλήλων στη δικαστικής αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί αναμένεται έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2024 το νέο προσωπικό να βρίσκεται στις υπηρεσίες, απεγκλωβίζοντας πολλούς αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ επιτρέποντάς τους να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παράλληλα, συζητήσαμε τις συνεχείς προσπάθειες των τελευταίων ετών του Υπουργείου που αφορούν ζητήματα εξέλιξης του κράτους Δικαίου, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα του δικαστικού συστήματος -ιδίως όσον αφορά την ψηφιοποίησή του- με απώτερο στόχο για την ταχύτερη και ορθότερη απονομή της δικαιοσύνης .

Ευχαριστώ τον κ.Υφυπουργό για την εποικοδομητική συζήτηση και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img