Δήλωση της Ρόδης Κράτσα μετά τις παραιτήσεις των Αντιπεριφερειαρχών Μ. Ανδριώτη, Κ. Καποδίστρια και Σπ. Ιωάννου

spot_img

Δήλωση

Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

με αφορμή τις παραιτήσεις των Αντιπεριφερειαρχών

Μ. Ανδριώτη, Κ. Καποδίστρια και Σπ. Ιωάννου

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με αφορμή τις παραιτήσεις των Αντιπεριφερειαρχών κας Μ. Ανδριώτη, κ. Κ. Καποδίστρια και κ. Σπ. Ιωάννου παραδόξως λίγες ημέρες πριν την οριστική κατάθεση των ψηφοδελτίων και σε μια χρονική περίοδο που βαίνει προς το τέλος της θητείας τους, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου δήλωσε τα εξής:

Η παράταξη “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ – Κάθε νησί ψηλά” αρνήθηκε τις λογικές εκβιασμών και διαπραγματεύσεων για προσωπικά οφέλη και συγκεκριμένες θέσεις στην επόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Για εμάς προέχει ο σεβασμός όλων των υποψηφίων όπως και των πολιτών οι οποίοι θα επιβραβεύσουν στις ερχόμενες εκλογές το ήθος, την εντιμότητα και την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο.

Η παράταξη μας απαλλαγμένη πλέον από “βαρίδια” επέτυχε να έχει υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι εκφράζουν το έργο για μια παραγωγική Περιφέρεια, την τεχνογνωσία, την επιστήμη, τον υγιή επαγγελματισμό, τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων και τα νιάτα.

Υποσχόμαστε ότι με την εμπλουτισμένη και ανανεωμένη ομάδα μας, θα πετύχουμε τους στόχους μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα νησιά μας θα γίνουν αγνώριστα. Έχει ήδη γίνει η προετοιμασία και έχει ξεκινήσει η πορεία για το μεγάλο άλμα.

Αρνηθήκαμε υψηλές θέσεις και ήσυχες καριέρες για να υπηρετήσουμε τον τόπο και να προσφέρουμε την πρόοδο, το κύρος και την αξιοπρέπεια που επί χρόνια στερήθηκαν τα νησιά μας.

Ευχαριστούμε τους έντιμους και δημιουργικούς συμπολίτες μας οι οποίοι μας στηρίζουν δυναμικά και τους ζητούμε να μας δώσουν την νίκη από την πρώτη Κυριακή 8 Οκτωβρίου για να μην χάσουμε ούτε μια ημέρα στην συνέχιση των έργων που ήδη έχουν μπει στις σωστές βάσεις υλοποίησης.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img