Στις 6/05 η 4η συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας με τη Βανέσσα Αθανασίου & την Μαρία Ευστρατιάδη

spot_img

Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας προσκαλεί όλους τους φιλόμουσους Κεφαλλονίτες στην 4η μας συναυλία της χρονιάς, Σάββατο 6 Μαΐου, 20:30 στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει έργα για Βιολί & Πιάνο, όργανα που διδάσκονται στο Ωδείο μας. Θα παρουσιαστούν σονάτες των Mozart & Beethoven αλλά και η μοναδική Vocalise του μεγάλου Ρώσσου συνθέτη Sergei Rachmaninoff, που φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια από την γέννηση του.

Πρωταγωνιστές της συναυλίας μας οι Βανέσσα Αθανασίου (βιολί) και η Μαρία Ευστρατιάδη (πιάνο).

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img