Ε.Α.Σ.: Πιστώθηκε η επιδότηση Αιγοπρόβειου Γάλακτος

spot_img

Ε.Α.Σ. : Πιστώθηκε η επιδότηση Αιγοπρόβειου Γάλακτος

      Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι  καταβλήθηκε, την Παρασκευή 28 Απριλίου, από τον Οργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  στους δικαιούχους ντόπιους Κτηνοτρόφους  η συνδεδεμένη ενίσχυση Αιγοπρόβειου κρέατος (πρώην επιδότηση Γάλακτος) έτους 2022.

      Υπογραμμίζεται ότι δόθηκε επιδότηση μόνο για εκείνα τα ζώα που κάλυψαν το όριο της ετήσιας παραγωγής γάλακτος κάθε εκμετάλλευσης και εφόσον το γάλα που παραδόθηκε στο Τυροκομείο για μεταποίηση, είχε ελεγχθεί με τους προβλεπόμενους ειδικούς βιοχημικούς ελέγχους.

     Αναμφισβήτητα ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής της εν λόγω  συνδεδεμένης επιδότησης, ευνοεί όλους τους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Κτηνοτρόφους που έχουν κατεύθυνση την παραγωγή Αιγοπρόβειου γάλακτος.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

     Τονίζεται ότι η χρηματική «επιδότηση γάλακτος» έτους 2022 καταβλήθηκε σε όλους τους ντόπιους Κτηνοτρόφους που κρίθηκαν δικαιούχοι από το ΥΑ.Α.Τ. και επιλέγουν την ΕΝΩΣΗ τόσο για ανάρτηση των μηνιαίων τιμολογίων πώλησης γάλακτος στον ΕΛΟΓΑΚ όσο και για την ολοχρονική ενημέρωση των υποχρεωτικών τηρουμένων στοιχείων όπως, του μητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων, του βιβλίου εισροών-εκροών, κλπ, καθώς και την έγκαιρη υποβολή της ετήσιας Αίτησης – Ο.Σ.Δ.Ε. για την αγροτική τους επιδότηση.  

      Από  Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  &  ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img