Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ομιλία τους στον Πόρο Κεφαλονιάς (εικόνες)

spot_img

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αργοστόλι, 23.4.2023

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν το Σάββατο πολιτική ομιλία στη κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Πόρου. 

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος για το ιδιωτικό χρέος, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, την εκτός σχεδίου δόμηση, τη ζώνη Νatura.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής με κυρίαρχο τον οδικό άξονα Αργοστολίου – Πόρου, το Λιμάνι του Πόρου, το Μηκυναΐκο θολωτό τάφο των Τζανάτων, το Εκθεσιακό Κέντρο, τη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τη πρόσβαση στο Μοναστήρι της Άτρου, την ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικού ιατρού.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική. Η δυναμική και μαζική παρουσία της τοπικής Κοινωνίας σε μια ακόμη εκδήλωση δείχνει το δρόμο της Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img