Ο νέος Σύμβουλος Εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά απευθύνει χαιρετισμό προς τους εκπαιδευτικούς

spot_img

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

με την ευκαιρία των πρόσφατων τοποθετήσεων Συμβούλων Εκπαίδευσης στον όμορφο και ιστορικό, νησιωτικό Νομό Κεφαλληνίας σας εύχομαι καλή δύναμη στο απαιτητικό κι ωστόσο τόσο σημαντικό για την τοπική κι ευρύτερη κοινωνία έργο σας.

Ο ρόλος που αναλαμβάνεται μέσα από τη συγκεκριμένη ιδιότητα του Συμβούλου Εκπαίδευσης είναι πρωτίστως υποστηρικτικός και κατά το δυνατόν συντονιστικός/συμβουλευτικός ή ακόμη και εμψυχωτικός δεδομένων των προκλήσεων που εμφανίζονται σε επίπεδο κοινωνίας και εκπαίδευσης θεωρώντας ως αμφίδρομη τη δυναμική ισορροπία συσχετισμών η οποία συχνά αποκαθίσταται μεταξύ τους.

Στο πνεύμα αυτό θα επιθυμούσα ειλικρινά τη συνεργασία σας σε ένα φάσμα δραστηριοτήτων, την ευρύτητα του οποίου θα διερευνήσουμε από κοινού με γνώμονα τα ενδιαφέροντα, τις εκπαιδευτικές ανάγκες ή ακόμα και το όραμα που σας χαρακτηρίζει ως παρόχους εκπαιδευτικών και μαθησιακών ευκαιριών στον πυρήνα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σας ενημερώνω ότι βρίσκομαι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με πρόθεση ειλικρινούς προσφοράς σχετικής με οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ζήτημα τυχόν σας απασχολεί. Ο πιο ασφαλής και άμεσος τρόπος επικοινωνίας μας είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με το οποίο μπορούμε να είμαστε σε συνεχή κι άμεση επαφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συμβούλου ΠΕ 04 του Νομού ως:

sym04-dekef@ dide.kef.sch.gr

Παράλληλα, μπορούμε να επικοινωνούμε και τηλεφωνικά ή διά ζώσης (κατόπιν συνεννόησης με προγραμματισμένη συνάντηση) μέσω του γραφείου του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Ιονίων Νήσων, για όσο χρονικό διάστημα αυτό υφίσταται ως διοικητική δομή ή, έστω, ως φυσικός χώρος στη διάθεση της ΔΔΕ Κεφαλληνίας, στα τηλέφωνα:

26710 26802 και 26713 60214

ή/και τη διεύθυνση: Βεργωτή 86, Αργοστόλι 281 00
2pekes@ionion.pde.sch.gr

Θεωρείται αυτονόητο με βάση τα παραπάνω ότι μπορείτε είτε ως μονάδες είτε ως ομάδες εκπαιδευτικών να καταθέτετε, όχι μόνο προβληματισμούς, αλλά και ιδέες, προτάσεις ή αιτήματα για εξειδικευμένες επιμορφωτικές παρεμβάσεις, ερευνητικές ή άλλου είδους εκπαιδευτικές συνεργασίες και δράσεις ανάπτυξης παράλληλα με την τρέχουσα agenda.

Προκειμένου να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, σας παρακαλώ να επισκεφθείτε μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης τη σχετική ιστοσελίδα και ακολουθώντας τις σύντομες οδηγίες να γράψετε λίγα λόγια για τον εαυτό σας.

https://padlet.com/ioappolitis/padlet-p2x9iastc3nxtdqf

Σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι καλή πορεία στο συγκλονιστικό δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση με δημιουργικότητα και υγεία.

Με εκτίμηση,

Πολίτης Ιωάννης
Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φ.Ε.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img