Νίκος Παυλάτος: Στάχτες στάχτες παντού θλίψη

spot_img

Στάχτες στάχτες παντού θλίψη

Κρουαζιερόπλοια κατακλύζουν το νησί, ξενοδοχεία πισίνες, τα νησιά μας που βουλιάζουν από επισκέπτες, ανάπτυξη παντού? ΔΆΣΗ ΠΟΥΘΕΝΆ

Αυτοδυναμίες – παντοδυναμίες, αναβάθμιση της οικονομίας μας αλλά από ποιους? και ως προς τι? Από αυτούς που προκάλεσαν ανθρωπιστική καταστροφή στη χώρα. Εισπνοή – εκπνοή, ζωές και φύση που πνιγόμαστε στην απληστία τους. Τα δέντρα ίσως να είναι τα εκθέματα στα μελλοντικά μουσεία μας. Αυτό θα συμβεί γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος δεν είναι μέρος του φυσικού περιβάλλοντος όπως θα έπρεπε αλλά το αντίθετο. Γιατί η παρακμή που ζούμε είναι ακριβώς αυτή η ασέβεια στη φύση και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Τι να τα κάνουμε τα δάση, το οξυγόνο, αφού έρχονται κρουαζιερόπλοια, ανεμογεννήτριες, έχουμε και πισίνες, ξενοδοχεία και τα νησιά μας βουλιάζουν από επισκέπτες, έχουμε και δασκάλους, καθηγητές, νοσηλευτές, γιατρούς που δεν βρίσκουν σπίτια για να διαμύννουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και έχουμε ένα Νοσοκομείο στα όρια της εγκατάλειψης. Ανάπτυξη παντού εισπνοή – εκπνοή δεν μπορούμε να άνασάνουμε.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δεν είμαι υποχρεωμένος να μην ονειροπολώ. Με ποίηση και ουτοπία θα παράξουμε ζωή, και θα χρωματίζουμε τις κοινωνίες μας .

Παυλάτος Νίκος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img