Μεγάλη διάρρηξη στο πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου Απανταχού Φαρακλάδων “Η Εύγερος” (εικόνες)

spot_img

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

ΔΕΛΛΗΓΙΩΡΓΗ 24-ΑΘΗΝΑ

                                                                          Αθήνα 18/5/2023

    ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΡΑΚΛΑΔΩΝ «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μεγάλη διάρρηξη και στους δύο ορόφους στην οδό Δελληγιώργη 24, Αθήνα, που στεγάζονται το Πολιτιστικό Κέντρο και τα Γραφεία του Συλλόγου μας των Απανταχού Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ»  Κεφαλλονιάς (1ος και 2ος όροφος), καθώς και στον 4ο όροφο που στεγάζεται το Πολιτιστικό κέντρο της Ένωσης Ζακυνθίων « Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ».

Έγινε σχεδόν ολική καταστροφή, αφαιρέθηκαν σωλήνες καλοριφέρ και ύδρευσης, καλώδια, σώματα καλοριφέρ, ακόμη και οι βρύσες από τα μπάνια και πλημμύρισε το κτίριο. Καταστράφηκε μεγάλο μέρος του αρχείου του συλλόγου μας, βιβλία, καρέκλες κ.λ.π. αφαιρέθηκαν ιστορικά μουσικά όργανα του Συλλόγου, παραδοσιακές φορεσιές, οικιακά σκεύη που χρησιμοποιούσαμε στις εκδηλώσεις μας,  αιρκοντίσιον, και πολλά άλλα αντικείμενα.

Με άμεση κινητοποίηση σε συνεργασία με την Ένωση Ζακυνθίων και άλλους ενοίκους του κτιρίου,  το Δ.Σ. ενήργησε  τα δέοντα απευθυνόμενοι στην Αστυνομία και λάβαμε κατά το δυνατόν  περαιτέρω μέτρα ασφαλείας.

Στην προσπάθειά μας ο Σύλλογός μας για  να μπορέσει  να επαναλειτουργήσει ,  προσκαλεί εθελοντές συμπατριώτες μας  να συνεισφέρουν  με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, ώστε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο οικονομικό βάρος που προέκυψε για την αποκατάσταση των ζημιών.                                                                                (Αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ στην Εθνική Τράπεζα:                                      GR 26 0110 1950 0000 1952 9600 603 )

Σας Ευχαριστούμε εκ των προτέρων αγαπητοί συμπατριώτες μας και συμπατριώτισσες και ο Σύλλογός μας θα προσπαθήσει να ξαναλειτουργήσει όπως και πριν  και να συνεχίσει την μεγάλη  ιστορική του πορεία στηρίζοντας  τον πολιτισμό,  τις παραδόσεις μας, το χωριό μας, την Κεφαλλονιά μας, τα Επτάνησα, την Πατρίδα μας!

                             Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγής Λυκούδης Ευαγγελία Δελλαπόρτα

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img