Καταδικάζουμε το περιστατικό βίας προς τον Παναγή Καππάτο & τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση

Αργοστόλι 15.04.2023

Αν και οι άγιες ημέρες που διανύουμε απαιτούν τη δέουσα πνευματική εγρήγορση και τη συμμετοχή στο θείο δράμα και την πορεία προς την Ανάσταση του Κυρίου, δυστυχώς κάποιοι φαίνεται ότι δεν ξεχωρίζουν καμία ημέρα και αδυνατούν να συγκρατήσουν τα «πάθη» τους.

Καταδικάζουμε σε κάθε τόνο λοιπόν το περιστατικό βίας προς τον κ. Παναγή Καππάτο και τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και δηλώνουμε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη κοινωνία όπου ο σεβασμός προς τον συμπολίτη μας θεωρείται απαραβίαστος.

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Με εκτίμηση,

Δ.Ε.Ε.Π  Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img