Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Διακοπές στην Κεφαλονιά για το ερωτευμένο ζευγάρι (εικόνες)

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι θα περάσουν φέτος η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Οκτώβριο. 

Μπορεί για την ηθοποιό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από την ημέρα που παντρεύτηκαν, οι δυο τους όμως παραμένουν πολύ ερωτευμένοι ενώ διανύουν μια περίοδο ανανέωσης. 

Πρόσφατα μάλιστα το ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι και πλέον είναι έτοιμη να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις σε διάφορα νησιά της Ελλάδας.

Ο πρώτος σταθμός που επέλεξε το αγαπημένο ζευγάρι είναι η Κεφαλονιά, με την Τόνια Σωτηροπούλου να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από τις μέρες τους εκεί. Οι δυο τους ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου γιο να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η Τόνια Σωτηροπουλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται στο νησί μαζί με την παρέα τους, συνεπώς οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα και τα γεύματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δεν έχουν τέλος.

Δες τις φωτογραφίες

ΠΗΓΗtlife.gr

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img