Συνάντηση Παναγή Καππάτου με τον Τοπικό Συμβούλιο Γεράσιμο Πετράτο & πολίτες στο Βαλεριάνο

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο και πολίτες στο Βαλεριάνο

Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαλεριάνου κ. Πετράτου, τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4 βρέθηκα στο Βαλεριάνο σε συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής.

Συζητήσαμε για το δρόμο προς την παραλία Κορώνι και την αναγκαία επίλυση του προβλήματος η οποία όμως μπορεί να προέλθει μόνο μέσω της δικαστικής οδού.

Ενημέρωσα επίσης για τις εξελίξεις που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Ελειού, όπως για τη συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς-Ιθάκης για το αλιευτικό καταφύγιο Κατελειού και την ένταξη της μελέτης για τη λιμνοδεξαμενή Κατελειού στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μέσω της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τέλος ενημέρωσα τους παρευρισκόμενους για εξελίξεις που αφορούν στο έργο του δρόμου «Πόρος-Αργοστόλι».

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία τον Πρόεδρο και τους πολίτες του Βαλεριάνου και σε συνεργασία με όλους τους φορείς είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που μας απασχολούν από κοινού.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται