Πρώτος ο Τραυλός στα 400μ σε ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ

spot_img

Πρώτος ο Τραυλός στα 400μ σε ημερίδα κλειστού στίβου στο Σ.Ε.Φ

Σημείωσε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 52,25

Επιτυχιών συνέχεια για τον στίβο της Κεφαλονιάς και τη Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας. Αυτή τη φορά ξεχώρισε ο Παναγής Τραυλός, ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση στα 400μ Κ18, σε ημερίδα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Παναγής, στον πρώτο του αγώνα σε κλειστό στίβο, έτρεξε τα 400μ σε χρόνο 52,25 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ σε κλειστό και ανοιχτό στίβο και την καλύτερη επίδοση στην Κεφαλονιά τα τελευταία 20 χρόνια!

Αξίζουν συγχαρητήρια στον ίδιο και στον προπονητή του Παρίση Κουλουμπή για τη σπουδαία εμφάνιση η οποία αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στον ίδιο αγώνα, στα 60μ κοριτσιών Κ18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά η δεκαεξάχρονη Δέσποινα Λουκάτου, η οποία τερμάτισε στην 26η θέση με επίδοση 8,46.

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img