Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στον Πόρο Κεφαλονιάς (εικόνες – βίντεο)

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

Με μεγάλη επιτυχία, συγκίνηση και παρουσία πλήθος κόσμου έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Πόρου παρέλασαν τιμώντας την μνήμη των ένδοξων προγόνων μας και καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στην Κεντρική Πλατεία του Πόρου Κεφαλονιάς μας γέμισαν με μεγάλη περηφάνια! 

Ακόμα, πραγματοποιήθηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο και ομιλία για την σπουδαία και παγκόσμια σημασία της 28ης Οκτωβρίου 1940 από την Ποριώτισσα δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Πόρου Ρουμπίνα Κρητικού. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στην συνέχεια, έγιναν οι καταθέσεις στεφάνων από τον Πρόεδρο του ΕΔΑΚΙ Αργύρη Γαβριελάτο, τον Πρόεδρο του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτο, τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, την Ασπασία Σεριάτου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρόννησος και από τον Προέδρου του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρη Στελλάτου! 

Ιδιαίτερη συγκίνηση είχε η κατάθεση στεφάνων από τον μαθητή του Νηπιαγωγείου του Πόρου ο οποίος ήταν ντυμένος τσολιάς και τον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Πόρου που απήγγειλε όπως συνηθίζεται και ένα εορταστικό ποίημα! 

Στο τέλος τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής προς τιμή των πεσόντων και τραγούδησαν οι μαθητές και άλλοι παρευρισκόμενοι τον Εθνικό μας Ύμνο!

Χρόνια πολλά και του χρόνου! 

Σπύρος Καγκάδης

Υποσημείωση: Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και του Γιώργου Γκιάφη.

Το ακόλουθο βίντεο ολόκληρης της εκδήλωσης δικό μου:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img