Λιμενικός Σταθμός Φισκάρδου: Για πόσο ακόμα το Λιμενικό Σώμα θα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του προσωπικού του;

spot_img

Λιμενικός Σταθμός Φισκάρδου: Για πόσο ακόμα το Λιμενικό Σώμα θα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του προσωπικού του;

Το Φισκάρδο στην Κεφαλονιά αποτελεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας. Το καλοκαίρι οι επισκέπτες και τα σκάφη είναι χιλιάδες και αναπόφευκτα οι αντοχές των συναδέλφων μας που υπηρετούν στον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου δοκιμάζονται, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε πολλές αντίστοιχες υπηρεσίες ανά την Ελλάδα.

Συνέπεια μακροχρόνιων λαθών και παραλείψεων της διοίκησης, φτάσαμε φέτος, την δυσκολότερη περίοδο του χρόνου, για δύο εβδομάδες μέσα στον Δεκαπενταύγουστο , να μείνουν για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, ως προϊστάμενος του Λιμενικού Σταθμού, ένας Λιμενοφύλακας με εμπειρία τεσσάρων χρόνων με άλλους τρεις, ακόμα πιο νέους, Λιμενοφύλακες υπό τις διαταγές του.

Ως Ένωση Προσωπικού ΛΣ Κεφαλονιάς & Ιθάκης ευχαριστούμε τους ανωτέρω συναδέλφους μας, προϊστάμενο Λιμενικού Σταθμού α.α. Λιμενοφύλακα Δανελατο Ανδρέα και Λιμενοφύλακες Δρακόπουλο Θωμά, Αλυσανδρατου Μέμη και Παπαδημητρίου Χρήστο γιατί κατάφεραν ,χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία ,να ανταπεξέλθουν μόνοι τους, με αυταπάρνηση, συνεργασία και χωρίς ωράριο να φέρουν σε πέρας με επιτυχία όλα τα περιστατικά μικρότερα ή μεγαλύτερα που κλήθηκαν να διαχειριστούν, επανδρώνοντας παράλληλα και το φουσκωτό ΠΛΣ 740.

Με τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια τους μπόρεσαν να λειτουργήσει αποτελεσματικά η Υπηρεσία και να καλύψουν την ανεπάρκεια όλων όσων έχουμε διαχειριστεί διαχρονικά τα θέματα μεταθέσεων και κατανομής προσωπικού στο ΛΣ, υπουργών, πολιτικών, στρατιωτικής ηγεσίας και συνδικαλιστών…

Δυστυχώς, είναι βέβαιο ότι πολλοί συνάδελφοι μας ανά την Ελλάδα θα δούνε τους εαυτούς τους στην ως άνω περίπτωση και είναι απορίας άξιο, για πόσο ακόμα το Λιμενικό Σώμα θα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του προσωπικού του;

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΛΑΝΗ Ελένη

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται