Δήμος Ληξουρίου: Ενημέρωση για τα 78 rapid tests σε μαθητές & εκπαιδευτικούς Γυμνασίου & Λυκείου

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι χθες και σήμερα πραγματοποιήθηκαν 78 rapid test στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου σε μαθητές του Πετριτσείου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Ληξουρίου καθώς και σε κάποιους εκπαιδευτικούς.

Όπως μας ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Τάσος Παπαδάτος ήταν όλα αρνητικά. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν τα τεστ και σε άλλους μαθητές.

Συνεχίζουμε ευλαβικά να τηρούμε τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των ειδικών για την ατομική και συλλογική προστασία.Κανένας εφησυχασμός , καμία χαλάρωση για κανένα λόγο.

Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και απαιτείται εγρήγορση και εφαρμογή των μέτρων προστασίας με συνέπεια και πειθαρχία.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img