Κλείσανε με επιτυχία οι εκδηλώσεις ζωγραφικής της Νατάσας Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς (εικόνες)

spot_img

Κλείσανε με επιτυχία οι εκδηλώσεις ζωγραφικής της Νατάσας Μεταξά στον Πόρο Κεφαλονιάς! 

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι φετινές μοναδικές στο νησί μας εκδηλώσεις ζωγραφικής της καθηγήτριας και ταλαντούχας καλλιτέχνιδας ζωγραφικής Νατάσας Μεταξά στον Πόρο της Κεφαλονιάς μας! 

Στο τέλος του τρίτου φετινού κύκλου μαθημάτων ζωγραφικής της Νατάσας Μεταξά παρουσιάστηκαν τα έργα των μαθητών της: Lawrence Sammeroff από την Γλασκώβη της Σκωτίας, Isabelle Emig από το Βερολίνο της Γερμανίας και των Ελένη Γκιάφη και Ολυμπία Σταθάτου από τον Πόρο που παρακολούθησαν με επιτυχία τα μαθήματα! 

Όμως αυτή την φορά, ήταν κάτι θετικά διαφορετικό από τις δυο προηγούμενες παρουσιάσεις των μαθητών (workshops) καθώς η Νατάσα Μεταξά προσκάλεσε το ερασιτεχνικό κοινό να συμμετάσχει δημιουργικά βάζοντας πινελιές στο σχεδιάγραμμα έργου της το οποίο απεικονίζει τον πολυαγαπημένο Πόρο της από ψηλά! 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στην ερασιτεχνική αυτή δραστηριότητα συμμετείχαν φιλότεχνοι από την Αγγλία, την Ολλανδία, την Γερμανία και την Ελλάδα! Το έργο ζωγραφικής με τον Πόρο, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο σε έκταση, δεν ολοκληρώθηκε αλλά το φύλαξε η Νατάσα Μεταξά για το τέλος του επόμενου κύκλου υψηλών προδιαγραφών μαθημάτων ζωγραφικής της, στο Πόρο που τόσο τιμά και αγαπά, τον επόμενο χρόνο! 

Τέλος, δίνουμε τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας στους νέους διπλωματούχους με την ευχή οι όμορφες εκδηλώσεις ζωγραφικής στον Πόρο μας να συνεχιστούν και με μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία όλα τα επόμενα έτη! 

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img