Στ. Σπαθής: Συγχαρητήρια στον Γ. Χατζηθεοδοσίου για την αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα

spot_img

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΧΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Στην κατάμεστη από φοιτητές και ηχηρές προσωπικότητες της πολιτικής, επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας, αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής, παρευρέθη στην Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στο μήνυμά του προς τον Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισήμανε:

«Ήταν τιμή μου που παρευρέθηκα στην κορυφαία όπως είπες στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σου. Όντας ένας δυναμικός άνθρωπος, με μακρά πορεία, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, είμαι βέβαιος πως θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Με την ανάδειξή σου σε Επίτιμο Διδάκτωρ επικυρώνεται η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά σου και αναγνωρίζεται η συνεχής και αέναη προσφορά σου στην κοινωνία και στο επιχειρείν. Σου εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και σου εύχομαι να είσαι πάντα γερός και δημιουργικός».

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται