Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 85η ΔΕΘ (εικόνες)

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 85η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Μετά από ένα έτος απουσίας λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικράτησαν εξαιτίας της πανδημίας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης επανήλθε κάτω από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτελώντας την πρώτη εμπορική έκθεση στον ελλαδικό χώρο με φυσική παρουσία επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης συμμετείχε στο Περίπτερο 2 προβάλλοντας μερικές από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του Νομού μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στην δημόσια πρόσκληση μας και πρόσφεραν τα προϊόντα τους.

Ευχαριστούμε θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις για την προσφορά των προϊόντων τους πλαισιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση, προς όφελος του συνόλου των επιχειρήσεων των νησιών μας.

  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας, «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ»
  • Οινοποιείο Σαρρής
  •  Κτήμα Χαριτάτου
  • Φιλιππάτου Παρθενόπη, ελαιόλαδο «Φιλιππάτος»
  •  Έρτσος Γεώργιος,  ελαιόλαδο «Γέννημα Γης»
  •  Μεταξάτου Αθηνά, ελαιόλαδο « Κριτονού»
  •  «Μάντολα», Εργαστήριο Παραγωγής Κεφαλονίτικων Γλυκισμάτων, Αφοί  Λιναρδάτου
  • Σέσουλας Παρασοδιακά
  • Καππάτος Διονύσης, Ζαχαροπλαστείο «Βοσκοπούλα»

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, έδωσαν το «παρών» ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου  Αργοστολίου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Νίκος Κουρκουμέλης, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος, καθώς και μεγάλο πλήθος Βουλευτών.

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, θα συνεχίσει δυναμικά την ανοδική πορεία προώθησης των επιχειρήσεων των νησιών μας μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων δράσεων και καλεί όσα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν σε επόμενες δράσεις να στείλουν ένα email στο chamberk@otenet.gr με την επωνυμία τους και το ΑΦΜ τους προκειμένου να εγγραφούν στη λίστα μας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται