Συλλαλητήριο διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

spot_img

Αργοστόλι   3/6/2021

Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες-εμπόρους να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς & Ιθάκης, <την Πέμπτη 3 Ιούνη και ώρα 7:00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο για να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο>.

Το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση: Καταργεί το οκτάωρο και το μετατρέπει σε ατέλειωτες ώρες εργασίας, αποδιοργανώνει την συνδικαλιστική δράση, διαλύει στην πράξη τα εργατικά και επαγγελματικά σωματεία, αφαιρεί το δικαίωμα της απεργίας.

Είναι η συνέχεια των νόμων που διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις.

Συνάδελφοι-σσες.

Δίπλα στους νόμους που πέρασαν όλες οι κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια, η κυβέρνηση της ΝΔ, ετοιμάζεται να ψηφίσει νέους νόμους που κουμπώνουν με το αντεργατικό νομοσχέδιο και μαζί με αυτούς θα κάνουν τη ζωή μας κόλαση. Για να επιβιώσουμε σε αυτές τις συνθήκες και να εξασφαλίσουμε ένα ικανοποιητικό εισόδημα, ξέρουμε καλά ότι θα αναγκαστούμε να εργαζόμαστε ατελείωτες ώρες. Το δικαίωμά μας στην ξεκούραση, ο ελεύθερος χρόνος, ατομικός και οικογενειακός προγραμματισμός, <πάνε περίπατο>,

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, κόντρα στο δίλημμα που μας καλεί να επιλέξουμε ανάμεσα στην οικονομική και τη φυσική μας εξόντωση, να παλέψουμε για τη νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας, την κατάργηση του νέου νομοσχεδίου και όλων των νόμων και διατάξεων που απελευθερώνουν το ωράριο.

ΤΟ Δ.Σ.  ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται