Πρώτος Ainos Mountain Marathon: Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα

spot_img

Αργοστόλι, 30/09/2021

Μετά αγωνιστικό δελτίο τύπου

Ο πρώτος “Ainos mountain marathon” είναι πλέον παρελθόν. Μια πρόκληση, ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα. Αρκετές οι δυσκολίες αλλά με πείσμα και θέληση όλα ξεπερνιούνται. Ένα μικρό ορεινό χωριό έγινε το επίκεντρο της προσοχής και γέμισε την Κυριακή από δρομείς, Έλληνες και ξένους. Η χαρά μας απερίγραπτη βλέποντας συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να τρέχουν μέσα στο ελατόδασος του Αίνου. Τα καλά σας λόγια και οι όποιες παρατηρήσεις σας μας δίνουν κίνητρο και ήδη σχεδιάζουμε τον δεύτερο μαραθώνιο για το φθινόπωρο του 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εθελοντές, όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά σαν χορηγοί, την κοινότητα Πυργίου, την Περιφέρεια, τον Δήμο Σάμης, τον φορέα του Αίνου για την συνεργασία, τον Πολλάτο για τα φρούτα των σταθμών και τον “Morfea” για το μασάζ στα πόδια των αθλητών στον τερματισμό.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι η συχνή επαφή με την φύση είναι το καλύτερο φάρμακο ενάντια στις κάθε μορφής εξαρτήσεις που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας προωθεί. Περπατήστε, τρέξτε, αναπνεύστε, αφουγκραστείτε, αγαπήστε το δάσος και πιστέψτε με του χρόνου θα είσαστε στους συμμετέχοντες του αγώνα…

                       Εκ της οργανωτικής επιτροπής:

                             Παπαλάμπρος Λάμπρος

                       Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται