Επίσκεψη του Απόστολου Κατσιφάρα στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης

spot_img

Αργοστόλι,  01/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα  η επίσκεψη του τ. Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα, στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Τον κ. Κατσιφάρα υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Σταύρος Σπαθής, μαζί με  τα  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Ανδρέα Παντελιό,   Χρήστο Καμπανό,  Γεώργιο Λασκαράτο, Γεράσιμο Σιμωτά και το μέλος του Δ.Σ. , Σωτήρη  Βλάχο.

Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις από το Κράτος για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας. Επιπλέον, παρέδωσε στον κ. Κατσιφάρα  σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για μέτρα άμεσης ανακούφισης των επαγγελματιών και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.  

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, όπου η  Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του Γιώργου Παπανδρέου, τους υποστηρικτές του οποίου εκπροσωπεί ο κ. Κατσιφάρας.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το μήνυμα του κ. Κατσιφάρα για την ανάγκη όλων να είμαστε αισιόδοξοι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τα προβλήματα της εποχής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης και στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται