Συνάντηση με νέο Πρόεδρο Παλληξουριακού Γάλεμπ Ντιουάνι από Πρόεδρος Επιμελητηρίου

spot_img

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Παλληξουριακού κ Γάλεμπ Ντιουάνι είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Σταύρος Σπαθής.

Ο κύριος Ντιουάνι συζήτησε με τον Σταύρο Σπαθή αναφορικά με τρόπους στήριξης της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ληξουρίου, προκειμένου αυτή  να ανταπεξέλθει οικονομικά στις ανάγκες που προέκυψαν από την άνοδό της στη Γ΄΄Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα αθλητικά δρώμενα σε τοπικό επίπεδο και αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προσδοκίες του Παλληξουριακού  για την επερχόμενη περίοδο. Εκμεταλλευόμενοι τη συνάντηση τους αυτή, είχαν τη ευκαιρία να μιλήσουν και για θέματα συνεργασίας των νεοσύστατων Δήμων  Αργοστολίου και Ληξουρίου μια που και οι δύο είναι αιρετοί και σε θέσεις ευθύνης στους Δήμους τους αντίστοιχα.

Ο Σταύρος Σπαθής εκτιμά ότι η  τοπική οικονομία της Κεφαλονιάς ενισχύεται από την άνοδο των αθλητικών σωματείων σε Εθνικό επίπεδο, καθώς αποστολές των αντιπάλων ομάδων θα βρίσκονται στο νησί μας σχεδόν  σε εβδομαδιαία βάση και καλεί του επαγγελματίες του τόπου μας, να στηρίξουν τις ομάδες μας στο μέτρο του δυνατού.

Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται