Στον αέρα το πρώτο διαφημιστικό σποτ του Επιμελητηρίου για την καμπάνια «αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά & Ιθάκη»

spot_img

Στον «αέρα» το πρώτο  διαφημιστικό σποτ του Επιμελητηρίου για τη καμπάνια

«αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά και Ιθάκη»

Ξεκινάει σήμερα κι επισήμως με το πρώτο από τα σποτ, η διαφημιστική καμπάνια  του  Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας Ιθάκης                     

«αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά και Ιθάκη»

Στόχος της καμπάνιας είναι η προβολή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, σε κανάλια και κοινωνικά μέσα δικτύωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο αποσκοπεί στη προώθηση του τουρισμού για τα έτη 2020 – 2021, έτσι ώστε να τονωθούν οι  επιχειρήσεις και η οικονομία των νησιών μας. Επιπλέον, να επιτευθχεί επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, διότι τα νησιά μας προσφέρονται για διακοπές και τους υπόλοιπους μήνες τους χρόνου, πέραν των θερινών.  Επίσης να αναδειθχεί ο πολιτισμός, η ιστορία, η γαστρονομία και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού στα νησιά μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, έχει αναλάβει προσωπικά το σχεδιασμό της καμπάνιας και τον συντονισμό των δράσεων.

«Η καμπάνια ξεκινάει σε μια δύσκολη περίοδο για όλους εμάς, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού. Οι επιχειρήσεις μας έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. Οφείλουμε να κάνουμε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου, έτσι ώστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να διεκδικήσουν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας του ελληνικού τουρισμού. Έχουμε αποφασίσει να επιβιώσουμε κι αυτό θα κάνουμε. Το μόνο που μας οδηγεί είναι η πραγματική αγάπη για τα νησιά μας, η βαθιά γνώση για τον υλικό και άυλο πλούτο τους και η ανάγκη να στηριχθούν οι επιχειρήσεις μας. Η καμπάνια αυτή είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της, αγαπάμε Κεφαλονιά και Ιθάκη» Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας- Ιθάκης

Την υλοποίηση του πρώτου σποτ που βγαίνει σήμερα «στον άερα» ανέλαβε, ο Κεφαλονίτης βραβευμένος φωτογράφος, Βασίλης Λουκάτος με τους συνεργάτες του.Μπορείτε να  δείτε το σποτ εδώ:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται