Γιώργος Κράτσας: Θα κολυμπήσει από την Ιθάκη μέχρι την Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_img

Ένας πολύ καλός φίλος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ο Γιώργος Κράτσας, που ζει στην Αγγλία αποφάσισε, επειδή αγαπά πολύ τη θάλασσα και το κολύμπι, να κολυμπήσει το καλοκαίρι από την Ιθάκη μέχρι την Κεφαλονιά σε ανοιχτή θάλασσα και εκτιμώντας το έργο που γίνεται στον Υπερίωνα και την καλή εκπαίδευση που έχουν τα παιδιά στο Κ.Δ.Η.Φ., επιθυμεί με την ευκαιρία αυτή, να ενισχυθεί οικονομικά η Ένωσή μας.

Ο διάπλους αυτός είναι μεγάλο γεγονός και για τα δύο νησιά αλλά πολύ μεγαλύτερο για εμάς, που μας στηρίζει οικονομικά σε μια δύσκολη στιγμή, λίγο πριν την ίδρυση μιας Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με αναπηρία, που δεν μπορούν πλέον να έχουν την οικογενειακή φροντίδα.

Έχει φτιάξει ένα βιντεάκι που θα το δείτε και το οποίο έχει τύχει μεγάλης δημοφιλίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με χιλιάδες προβολές στο Facebook, Linkedin, Twitter και στο YouTube. Μπορείτε να το δείτε:

Ο Γιώργος ξεκίνησε την προσπάθεια και μας έχει ήδη καταθέσει τα πρώτα χρήματα. Καλούμε και όλους εσάς να μας ενισχύσετε, όσοι μπορείτε, με μια μικρή κατάθεση στον λογαριασμό μας: 293/296043-58, IBAN: GR2501102930000029329604358.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Γιώργο σ’ ευχαριστούμε και εμείς σ’ ακολουθούμε.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.
η Πρόεδρος,
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img